főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Adóparadicsomok

A leggyakrabban használt helyszínek

Elsősorban a modern nemzetközi adótervezésben leggyakrabban alkalmazott helyszíneken alapítunk offshore és onshore cégeket. Azokat a kedvező adózást biztosító országokat érdemes használnunk, amelyeknek stabil politikai és gazdasági rendszerük van, tagjai a Hágai Egyezménynek (1961) és nem jellemző rájuk a jogszabályi háttér gyakori és hirtelen változása. 

A legtöbb hagyományos offshore területnek nincs széles körű, a kettős adóztatás elkerülésére az európai országokkal kötött egyezmény rendszere. Jellemzően a szomszédos (CARICOM) országokkal, illetve Kanadával, USA-val, az Egyesült Királysággal kötnek megállapodásokat.

Nem nevezhető viszont  "no-tax" helyszínnek Ciprus, az USA, illetve az Egyesült Királyság, mivel komplex adórendszerük van. Ennek ellénre, megfelelő körülmények között, egyes tevékenységek, tranzakciók adókötelezettségeinek teljes vagy részleges csökkentésére kiválóan alkalmasak. 

Karib tenger:

Közép-Amerika

Európa

Észak-Amerika

Indiai óceán

Az offshore cégek alapítását lehetővé tevő jogszabályi háttér ezzekben az országokban dinamikusan fejlődik, és továbbra is lehetőség van alacsony, fix összegű adó fizetésre, a progresszív adókulcsok alkalmazása nélkül. A titoktartás, személyes adatok védelme, valamint valamennyi adónem alóli mentesség garantált ezen adóparadicsomokban, a használt cégstruktúrák rugalmasak, a cégalapítási folyamat pedig gyors és hatékony.