főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Offshore bankszámla Karib térségi bankok St. Vincent

St. Vincent

St.Vincent-i (W.I.) bankszámla (Karib-térség)

Erős háttérrel rendelkező magánbanki kapcsolatot kínálunk a St. Vincent-i offshore banki szolgáltatásokhoz. A St. Vincent-i bankszámla az Ön személyes igényeihez szabható.  A St.Vincent-i offshore internet banki szolgáltatás több-devizás számlát, és folyószámla kártyát kínál az ügyfelei számára az év 365 napján történő hozzáféréssel.

A St. Vincent-i offshore banki szolgáltatások igénybevételéhez, valamint az IBC bankszámla megnyitásához a következő dokumentumokra lesz szükség:

  • Állandó lakcím igazolása (áramszámla vagy más közüzemi számla másolata)
  • Megfelelően kitöltött és aláírt bankszámla nyitási formanyomtatvány (biztosítjuk)
  • Az Alapító okirat hitelesített másolata (biztosítjuk)
  • A Társasági szerződés hitelesített másolata (biztosítjuk)
  • Azonosító dokumentumok: fényképes igazolvány, pl. útlevél vagy jogosítvány hitelesített másolata valamennyi számla felett rendelkezni jogosult aláírónak
  • Banki referencia valamennyi aláíró részére (egy levél, ami megerősíti, hogy Ön rendelkezik személyes bankszámlával valamely más banknál)
  • Igazgatósági határozat a jogosult aláírók kinevezésére (elkészítjük) 

A bank által preferált személyi azonosító dokumentum az útlevél. A másolatot közjegyző előtt hitelesíteni kell. Mi megküldjük Önnek a cégalapító dokumentumot, azaz a hiteles cégalapító okiratot, társasági szerződést, valamint az aláírókat kinevező igazgatósági határozatot, melyeket Önnek alá kell írnia. Valamennyi banki jelentkezései adatlapot is megküldünk Önnek. Azok kitöltése után, azokat Önnek meg kell küldenie a banknak. Az Ön St. Vincent-i offshore bankszámlája az adatlapok és csatolt dokumentumok bankhoz történő beérkezését követő két munkanapon belül aktiválódnak. A minimum kezdő letét ennél a banknál 1.000 USD vagy annak megfelelő más valuta. A letét közvetlenül a banknak, és NEM nekünk fizetendő.

Szolgáltatási díjunk 500 EUR. (A bankszámlát a bank ezen felül az első tranzakció időpontjában megterheli 150 USD-ral a távoli elérési eszközök díjaként, melyek futárszolgálattal kerülnek Önnek leszállításra a könnyű és biztonságos internetes hozzáférés biztosítására).

Kizárólag az általunk alapított cégek számára kínáljuk a számlanyitás lehetőségét és offshore helyszínek széles körét biztosítjuk a cégalapításhoz.