főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Offshore bankszámla Európai bankok Ciprus

Offshore IBC bankszámla Cipruson

Offshore internetes banki kapcsolatot kínálunk egy nagy múlttal rendelkező banknál Cipruson, aki több-valutás folyó és befektetési számlát kínál, teljes körű interneten, faxon, vagy telefonon keresztül történő működéssel. E ciprusi bank folyószámla kártyát valamint ATM kártyát is biztosít az Ön nevének feltüntetése nélkül (anoním kártyának is hívják), ami további hozzáférést biztosít ciprusi bankszámlájához. E banki kapcsolatot kizárólag akkor biztosítjuk, ha Ön velünk alapítja meg cégét, bármely kiválasztott offshore helyszínen. 
A ciprusi offshore banki szolgáltatáshoz megrendeléséhez megküldjük Önnek a jelentkezési lapot, valamint az aláíró íveket. Megküldjük továbbá az igazgatósági határozatot a bankszámla fölött rendelkezni jogosultakról aláírásra.

  •  Állandó lakcím igazolása (áramszámla vagy más közüzemi számla másolata)
  •  Megfelelően kitöltött és aláírt bankszámla nyitási formanyomtatvány (biztosítjuk)
  •  Az Alapító okirat hitelesített másolata (biztosítjuk)
  •  A Társasági szerződés hitelesített másolata (biztosítjuk)
  •  Azonosító dokumentumok: fényképes igazolvány, pl. útlevél vagy jogosítvány hitelesített másolata valamennyi számla felett rendelkezni jogosult aláírónak
  •  Banki referencia valamennyi aláíró részére
  •  Igazgatósági határozat a jogosult aláírók kinevezésére (elkészítjük)

A bank által preferált személyi azonosító dokumentum az útlevél. A másolatot közjegyző előtt hitelesíteni kell. Mi megküldjük Önnek a cégalapító dokumentumot, azaz a hiteles cégalapító okiratot, társasági szerződést, valamint az aláírókat kinevező igazgatósági határozatot, melyeket Önnek alá kell írnia. Valamennyi banki jelentkezései adatlapot is megküldünk Önnek. Azok kitöltése után, azokat Önnek meg kell küldenie a banknak.  A ciprusi offshore bankszámla az adatlapok és csatolt dokumentumok bankhoz történő beérkezését követő két munkanapon belül aktiválódnak. A ciprusi bankszámla kezdő letét elhelyezése nélkül is megnyílik, ugyanakkor a letét nem lehet kevesebb 1.000 USD / 1.000 Euro/ 500 GPB összegnél. A letét közvetlenül a banknak, és NEM nekünk fizetendő.

Szolgáltatási díjunk 500 EUR.

Kizárólag az általunk alapított cégek számára kínáljuk a számlanyitás lehetőségét és offshore helyszínek széles körét biztosítjuk a cégalapításhoz.