főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Bemutatkozás Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Cégalapitás

Az offshore.co közvetítést vállal az általa képviselt országon belüli és offshore bankok felé, melyek többsége esetében hivatalos képviselőként jár el.A szokásos offshore cégeken kívül USA-beli korlátolt felelősségű cégek alapítását is vállaljuk (LLC-k). Az USA-beli "Offshore" LLC - ha megfelelően került kialakításra – alkalmas egy hagyományos adóparadicsomban bejegyzett offshore céghez hasonló alkalmazásra. Bár az amerikai LLC-k nem működnek olyan jól, mint a szokásos „offshore cégek”, egyes konkrét üzleti célokra a megfelelő megoldást biztosíthatják, emiatt ezt a lehetőséget is biztosítjuk.

Tanácsadás

A offshore cégek használatának egyik legfontosabb pontja a felhasználás terültét szabályozó jogszabályoknak történő megfelelés. Az általános tanácsadás során tájékoztatjuk megbízóinkat a választott helyszínek előnyeiről és hátrányairól, a vonatkozó magyar jogszabályokról, tevékenységéhez kapcsolható általános alkalmazási területekről. Tanácsadó szolgáltatásunkat ingyen veheti igénybe az általános információkra vonatkozólag. Ügyfeleink az adózási, számviteli és egyéb a vállalkozásuk működését érintő konkrét kérdéseket saját szakértőikkel tárgyalják meg.

Bankszámla nyitás

Közvetítést vállalunk különböző offshore bankok felé, melyek többsége esetében hivatalos képviselőként jár el külföldi partnerünk. E stabil működéssel rendelkező bankok interneten elérhető és kezelhető offshore bankszámlát biztosítanak, offshore hitelkártyával vagy folyószámla kártyával, ami az interneten kívül faxon vagy telefonon is elérhető. Valamennyi bankszámla futárszolgálaton keresztül megküldött dokumentumokkal megnyitható, a ürlapok kitöltésében, igazolások, referenciák beszerzésében segítségére tudunk lenni. A bankszámla megnyitása után nem veszünk részt a számla működtetésében, portfolió kezelésében és a bankkal történő kapcsolattartásban.

Titkári/Irodai szolgáltatások

Partnereink segítségével a világ 40 országában virtuális irodát tarthat fenn. A szolgáltatéshoz telefon és fax szám bíztosítás is kapcsolódhat a posta továbbküldés és címbiztosításon túl. A beérkező postát havonta egy alkalommal továbbítjuk, a faxokról hívásokról, e-mail-ekről elektronikus úton kaphat tájékoztatást.

Céginformáció / Cégiratok beszerzése

Segítségünkkel beszerezheti offshore cég működéséhez, bankszámla nyitáshoz, értékpapír, részesedés vásárláshoz etc. szükséges dokumentumokat: Appostile, Cégkivonat, Adóigazolás, stb.

A szolgáltatást elsősorban a cégalapításra ajánlott területeken biztosítjuk, de lehetőség van más országokból történő beszerzésre is, korlátozott körben.