főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Díjak és csomagok Speciális Csomagok

Speciális Csomagok

Az offshore cégek gyakori felhasználási terülte a értékpapír vagy egyéb befektetés. Amennyiben külföldi brókercégnél szeretnének a következő speciális csomagokat ajánljuk:

IBC + Bankszámla + Bróker számla

Amennyiben a pénzforgalom kezelésére magyar bankot szeretne használni, akkor a bármelyik ajánlott helyszínen megalapított cégének tudunk számlát nyitni az egyik legnagyobb, országos hálózattal rendelkező magyar banknál és az ajánlatunkban szereplő vagy az Ön által kiválasztott külföldi brókercégnél.

Offshore IBC  + Magyar Bankszámla + OANDA vagy SAXO Számla                   1 800 EUR (Dominica, Seychelles, Belize)

Offshore IBC + Magyar Bankszámla + OANDA vagy SAXO Számla                    2 200 EUR (Anguilla. British Virgin Island)

Offshore IBC + Külföldi Bankszámla + OANDA vagy SAXO Számla                    2 000 EUR (Dominica, Seychelles, Belize)

Offshore IBC + Külföldi Bankszámla + OANDA vagy SAXO Számla                    2 200 EUR (Anguilla, British Virgin Island)

A feltüntetett árak tartalmazzák a cégcsomagoknál leírt dokumentumokat, a bankszámla nyitáshoz szükséges iratokat, a bróker számla nyitásához szükséges iratokat és a szállítási költséget. A cégek éves fenntartásiköltsége a mindenkori árlista szerint alkalmazandó. A cégalapítás után tudjuk elkezdeni a bankszámla és a brókerszámla nyitást is, amiben végig , illetve a megnyitásig aktívan résztveszünk. Bővebb információ a brókerszámlákról.

A bankszámla és a brókerszámla megnyitását a pénzintézetek, illetve befektetési bankok bármikor, indoklás nélkül megtagadhatják, illetve lezárhatják a már megnyitott számlákat. Cégünk nem tud pénzvisszafizetési garanciát vállani sem az elutasítás, sem a későbbi lezárás esetére.