főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Díjak és csomagok

CÉGSTRUKTÚRÁK 2010

Az 2010-től hatályba lépő adótörvény változások miatt ajánljuk ügyfeleinknek a kettő vagy többszintű cégstruktúrákat, amelyek továbbra is adómentességet biztosítanak részben vagy teljes mértékben.

A következő évtől adóköteles jövedelemmé válik az ellenőrzött külföldi társaságok (EKT)fel nem osztott jövedelme, amennyiben a magyar magánszemély adóalany legalább 10%-os közvetlen vagy közvetett részesedéssel rendelkezik bennük. Alapvetően nem minősül EKT-nak az EU vagy az OECD valamely tagországában bejegyzett vállalkozás, amennyiben a székhelyén valós gazdasági jelenléttel bír - van saját alkalmazottja, aktív tevékenysége, saját eszközei.

Új ajánlatunk segítségével olyan cégstruktúrát alakíthat ki, amellyel továbbra is jelentős adómegtakarítást érhet el, a magyar és a külföldi jogszabályok maximális betartása mellett.

EU Holding csomag

Az Európai Unió területén több helyszínen lehet kedvező költségekkel holding céget alapítani. Holding alatt a befektetésekkel rendelkező cégeket értjük, amelyek az osztalék,  kamat és árfolyamnyereség mellett esetleg jogdíjbevétellel rendelkeznek. Az anonimtás és további adóelőnyök biztosítása érdekében az EU holdingok mögött is offshore cégek vagy magánalapítványok állnak tulajdonosként, így nem kell lemondani a hagyományos offshore struktúrák kínálta megoldásokról sem.

Az EU-n belül továbbra is legnépszerűbb holding helyszín Ciprus, ahol a kedvező adórendszer és rugalmas szabályozás mellett magas színvonalú szolgáltatásokat is igénybe tudunk venni. Hatékony megoldásokat kínál még az Egyesült Királyság, Málta, Hollandia, Dánia, Jersey vagy Belgium is.

A Ciprusi Holding cég és offshore magánalapítvány vagy cég alapítása most 3 900 EUR. A csomag tartalma:

  • magánalapítvány vagy offshore cég alapítása (Panama, Seychelles, Dominica, Belize)
  • bankszámla nyitás Ausztriában vagy Liechtensteinben
  • Ciprusi holding cég alapítása, helyi névleges igazgatóval és cégtitkárral
  • bankszámla nyitás a Ciprusi cég számra a Bank of Cyprus-nál
  • a cégek/alapítványok első éves költsége

A csomag nem tartalmazza a Ciprusi vállalkozás könyvvizsgálati, könyvelési és az EU ÁFA regsztráció költségét. A könyvelésre és könyvvizsgálatra egyedileg készítünk ajánlatot. A cég működtetéséhez helyi rész vagy teljles munkaidős alkalmazottat és irodát tudunk biztosítani, valamint segítünk a szükséges eszközök beszerzésében is. A csomag második évtől fizetendő éves alapdíja 1 900 EUR, amely nem tartalmazza a Ciprusi vállalkozás adófizetési kötelezettségét és a könyvelés, valamint a könyvvizsgálat költségét.

Kérje ingyenes ajánlatunkat konkrét helyzet/probléma megoldására is!