főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Offshore bankszámla

Offshore banki szolgáltatások

Az általunk ajánlott bankok széleskörű offshore internetes banki szolgáltatást nyújtanak. Mindegyikük kínál internetes banki lehetőséget, és folyószámlahoz rendelt vagy attól független bankkártyát, mely által Ön gyorsan és könnyen hozzáférhet pénzéhez a világ szinte bármely táján. 
Folyamatosan vizsgáljuk a piacon elérhető legjobb offshore banki szolgáltatásokaz, üzleti tevékenység végzésére és befektetési célokra egyaránt, és javaslatot teszünk az Ön egyedileg meghatározott céljainak legjobban megfelelő formára. Jelenleg, három Karib-térségi független országban kínálunk bankszámlát, melyek St.Vincent, Antigua és Dominika. 
Európában Cipruson valamint további bankokat Svájcban, Ausztriában, Lettországban és Liechtensteinben ajánlunk. E bankok mindegyike az offshore cégalapításhoz javasolt területeken kívül van, és magán céges offshore kereskedelmi számlát kínál. Valamennyi megfelel a nagyon magas titoktartási és biztonsági standardoknak, ami alapvető fontosságú a megfelelő offshore helyszín kiválasztásánál.

FONTOS: A külföldi bankszámlák kezeléshez elengedhetetlen az angol vagy a bank által prefereált más nyelv megfelelő szintű ismerete. A külföldi bankok által igényelt információ sokszor lényeges széles körűbb, mint az a  magyar bankok esetében megszokott. A bankok szerződéseket, számlákat kérhetnek a teljesített tranzakciókról a források legíltásának igazolására. Ha valamilyen igényelt dokumentumot nem tud biztostani a bankszámla tulajdonosa, a bank zárolhatja a számlát!

Valamennyi offshore számlát futárszolgálattal megküldött dokumentumokkal meg lehet nyitni, és nem szükséges személyesen megjelenni. Magyarországon és a környező országokban (Ausztria, Szlovákia) személyes megjelenéssel rövid határidőn belül lehet bnankszámlát nyitni, viszont figyelembe kell venni, hogy kizárólag Ausztriában Svájchoz vagy Liechtensteinhez hasonlóan szigorú a banki titoktartás.

Az általunk képviselt bankok az alábbi tevékenységeket végző offshore cégek számára nem nyitnak számlát:

1. A nemzetközi standardok alapján engedélyköteles, de azzal nem rendelkező vállalkozások, mint pl.

  • Brókerek
  • Kölcsönös és kockázati alapok
  • Befektetési alapok
  • Tőzsdék
  • Biztosító társaságok és közvetítők
  • Bankok

2. Az alternatív fizetési rendszereket kínáló vállalkozások, pl. E-Gold, e-cash, stb.

3. Olyan vállalkozások, amelyek a nyilvánosságtól való tőkegyűjtési szándékkal alapultak, nem nyilvántartott értékpapírokat vagy MLM programokat árulnak

4. Olyan vállalkozások, akik a következő üzleti tevékenységeket végzik:

  • Szexuális tárgyú weboldalak
  • Online kaszinók
  • Hamis diplomák árusítása
  • Vallási és segélyező közösségek